Portorož, moře, Slovinsko

Podzim u slovinského moře – vyhřívané bazény, wellness a výlety do okolí

Podzim u slovinského pobřeží rozhodně není nuda. Procházky podél pobřeží i centry kouzelných městeček, uklidňující výhledy na moře, ale také relax ve vyhřívaných bazénech nebo vynikající istrijská jídla. Neváhejte a zajeďte si na podzimní dovolenou ke slovinskému pobřeží do jednoho z trojice úžasných přímořských resortů Sava Hotels & Resorts, kde si zpříjemníte podzimní dny. Co vše se tu dá na podzim podniknout?

Přečíst celé

Šmartno, Goriška Brda, Slovinsko

Putování po krásách vinic Goriškých Brd a Vipavské doliny

Při našem jarním putování Slovinskem jsme krátce navštívili malebná městečka ve vyhlášené vinařské oblasti Goriška Brda a Vipavská dolina. Co všechno jsme stihli vidět a jak se nám tu líbilo? Pojďte se společně s námi přenést do atmosféry idylických slovinských oblastí, kde se skvěle daří vínu i pomalejšímu životnímu tempu.

Přečíst celé

Zážitkové ubytování na turistické farmě – fenomén, který ve Slovinsku frčí

Turistické farmy ve Slovinsku jsou místní fenomén. Nabízí nejen ubytování, ale také možnost nahlédnout do každodenního chodu hospodářství, ochutnat domácí tradiční gastronomii a odpočinout si v idylickém prostředí slovinského venkova. Kam se za unikátním zážitkem vydat a co vše je možné na farmách zažít?

Přečíst celé